ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Газманов, який підтримує війну РФ проти України, створює інтернет-базу "патріотичних пісень"

30.01.2023, 17:03
Фото – Комерсант
Фото – Комерсант

Російський співак-пропагандист, який підтримує війну в Україні, Олег Газманов створюватиме інтернет-базу "патріотичних пісень", а фонд культурних ініціатив президента Росії дав на це 17 млн рублів (близько $245 тисяч).

Про це пише російське видання "Сирена" в Telegram.

"У нас немає жодного медіамайданчика, жодного музичного каналу або радіостанції, де були б пісні, які зараз потрібні... Голоси прекрасні є, а пісень немає. Де їх узяти? Я ж на всіх не напишу... Я хочу хвилю прогнати, хочу річку зібрати їх, цих пісень!" – заявив Газманов.

Повідомляється, що в РФ уже створили сайт для бази "патріотичних пісень". 

За даними "Сирени", у червні будуть оголошені номінанти конкурсу "патріотичних пісень", у серпні-вересні відбудеться гала-концерт у Ставропіллі.

Поки що президентський фонд схвалив фінансування тільки на конкурс цього року, але на сайті він анонсований і на наступний рік.

Як повідомляв ІМІ, Канада запровадила санкції проти російського каналу "Звєзда" і понад 30 пропагандистів. Серед них Олег Газманов. Також він потрапив під санкції Євросоюзу "у зв'язку з ескалацією з боку РФ, зокрема через проведення псевдореферендумів на окупованих територіях України". 

Liked the article?
Help us be even more cool!