ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Фоліо" видало книгу журналістки Євгенії Подобної про воєнні злочини росіян проти України 

26.12.2022, 12:00
Фото – Facebook-сторінка Євгенії Подобної
Фото – Facebook-сторінка Євгенії Подобної

У видавництві "Фоліо" вийшла книга журналістки, воєнної кореспондентки, медіатренерки Євгенії Подобної про злочини окупантів проти українців.

Про це журналістка повідомила на сторінці у Facebook.

"Я б дуже багато віддала за те, аби цієї книжки не було. Аби не сталось усього того, про що в ній розповідають. У ній лише частина зібраного протягом літа та вересня матеріалу. Для мене це дуже важливо. Мені це дуже болить. В часи, коли завтра може не настати, я дуже боюсь банально не встигнути: записати, знайти, переповісти. Я дуже вдячна "Фоліо", що підтримали цю ідею і що, попри всі складнощі вона вийде і так швидко. Я продовжую збирати матеріал і спогади. І скоро розповім більше про книгу, її героїв і подальші плани", – написала журналістка.

Вона зазначила, що частину гонорару витратила на допомогу – сезонні ліки для військових.

"Книжка пішла до друку, і сьогодні я витратила першу частину гонорару за неї. Парамедики з Бахмута просили сезонні ліки. Завтра це поїде до них. Решта теж буде витрачена на допомогу. Це не похвалитись, просто мені важливо, аби герої книги, особливо, родичі закатованих, знали, що я не заробляю на їхньому горі. Дякую всім, хто допомагав з контактами, інформацією і, головне, кожному, хто знайшов в собі сили говорити і згадувати те, що хочеться забути. Ми зобов'язані зберегти цю пам‘ять", – додала Євгенія Подобна.

Як повідомляв ІМІ, видавництво Старого Лева перевидасть збірку дитячих віршів вбитого росіянами харківського письменника Володимира Вакуленка "Татусева книга".

Liked the article?
Help us be even more cool!