ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Видавництво Старого Лева перевидасть "Татусеву книгу" Володимира Вакуленка

30.11.2022, 11:29
Фото - видавництво Старого Лева
Фото - видавництво Старого Лева

Видавництво Старого Лева перевидасть збірку дитячих віршів вбитого росіянами харківського письменника Володимира Вакуленка “Татусева книга”.

Про це видавництво повідомило у Facebook.

У видавництві наголошують, що важливо, щоб творчий спадок Володимира жив. Вперше “Татусева книга” було видано у 2014 році.

Увесь прибуток від майбутнього видання буде передано родині Володимира Вакуленка, його батькам та сину Віталіку.

“До останнього моменту я трималася за нитку надії, що Володя живий. Ми давно хотіли перевидати його “Татусеву книгу”, але сподівалися, що Володя живий і сам підпише договір на перевидання. Сьогодні я розмовляла по телефону з його мамою, Оленою Григорівною і ми домовилися, що книжка якомога швидше піде до друку. Ми хочемо хоч у такий спосіб підтримати родину Вакуленків і перш за все Віталіка, в якого не залишилося тата, який любив його понад усе, але залишаться татові вірші, присвячені йому”, - зазначила письменниця й головна редакторка видавництва Мар’яна Савка. 

Як повідомляв ІМІ, журналісти редакції розслідувань Суспільного отримали фотодокази і результати ДНК-експертизи, які свідчать, що дитячого письменника Володимира Вакуленка вбили на Харківщині під час окупації.

За даними слідства, росіяни під час окупації Харківщини вбили Вакуленка з пістолету Макарова.

Liked the article?
Help us be even more cool!