ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дружину Медведчука внесли до бази "Миротворця"

08.02.2021, 14:30
Фото - ZIK
Фото - ZIK

Сайт центру “Миротворець” вніс до своїх списків телеведучу, дружину народного депутата Віктора Медведчука Оксану Марченко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Фінансування терористів і російських окупантів. Заперечення російської агресії. Участь у пропагандистських заходах Росії (країна-агресор) проти України. Участь у спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками”, – йдеться в обґрунтуванні появи профілю Марченко на сайті.

Автори публікації також ставлять їй за провину незаконну комерційну діяльність в окупованому Криму, участь у контрабандних переміщеннях вантажів і товарів на окуповані території України й те, що вона є противником незалежності українського православ'я від РПЦ.

У профілі повідомляється про причетність дружини нардепа до діяльності низки компаній, що провадять господарську діяльність у Росії та на окупованих РФ територіях України, а також фрагмент інтерв'ю з нею.

Хрещеним батьком дочки Марченко є президент Росії Володимир Путін, телеведуча заявляє, що підтримує з ним стосунки.

Згідно з оприлюдненою інформацією, Марченко також належить пакет акцій українського телеканалу “1+1”.

Сайт “Миротворець” створено 2014 року, позиціює себе як інтернет-представництво Центру дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки громадян.

Як повідомляв ІМІ, 2 лютого Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 2 лютого 2021 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, яке передбачає запровадження на п'ять років санкцій проти народного депутата Тараса Козака та юридичних осіб, що володіють ліцензіями телеканалів “112 Україна”, NewsOne та ZIK.

2 лютого телеканали “112 Україна”, ZIK і NewsOne заявили, що розцінюють рішення про санкції як політичну розправу та боротимуться за право бути в ефірі.

Liked the article?
Help us be even more cool!