ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"112 Україна", ZIK і NewsOne розцінили рішення про санкції як політичну розправу

03.02.2021, 10:06
Фото – Shutterstock/delfi.lv
Фото – Shutterstock/delfi.lv

Телеканали “112 Україна”, ZIK і NewsOne заявили, що розцінюють рішення про запровадження санкцій як політичну розправу та боротимуться за право бути в ефірі.

Про це йдеться в заяві телеканалів медіахолдингу “Новини” – “112 Україна”, NewsOne і ZiK, –  оприлюдненій 2 лютого на сайті 112.ua.

“Ми розцінюємо це рішення РНБО та президента Зеленського як політичну розправу над невгодними ЗМІ. Телеканали "112 Україна", NewsOne і ZiK мають намір боротися за своє право мовити для українців, доносити правду до громадян і бути в ефірі”, – йдеться в заяві.

Також у заяві зазначено, що від закриття каналів ситуація в країні не покращиться.

“Звертаємося до Президента України: якщо ви закриєте невгодні телеканали, ситуація в країні від цього не покращиться, цифри в платіжках за газ не знизяться, вакцинування від коронавірусу не почнеться, безчинства радикалів не припиняться. Тому займіться справою, а не тим, чим ви займаєтеся”, – йдеться в заяві.

Як повідомляв ІМІ, 2 лютого Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 2 лютого 2021 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, яке передбачає запровадження на п'ять років санкцій проти народного депутата Тараса Козака та компаній, які володіють ліцензіями телеканалів “112 Україна”, NewsOne та ZIK.

Liked the article?
Help us be even more cool!