ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Директорка спаленої Конотопської телестудії пов'язує напад з журналістською діяльністю

01.04.2016, 14:03

Директорка Конотопської студії телебачення (ТРК “Вежа”) Тетяна Голобурда пов’язує напад на офіс редакції виключно з професійною журналістською діяльністю. Про це вона повідомила ІМІ.

Вона підкреслила, що особистих мотивів у даному випадку немає. “Тільки пов’язано з професійною діяльністю”, - сказала вона.

У нападі на офіс Тетяна Голобурда підозрює конкурентів мера, які раніше, за її словами, звинувачували канал у підтримці нинішнього міського голови Конотопа Артема Семініхіна.

“Розумієте, це пов’язано з виборчою кампанією, коли конотопці вибрали не того мера, що хотіли конкуренти міського голови. Вони (конкуренти - ред.) підозрювали, що ми (Конотопська студія телебачення - ред.) приклали зусиль, щоб у мери привести Семеніхіна (Артем Семеніхін - ред.). Хоча я незгодна, бо ми всім кандидатам у мери давали ефір”, - розповіла вона.

Також Голобурда розповіла, що в офісі спалені дві кімнати, зокрема, вщент згорів весь апаратний комплекс та меблі.

Як повідомляв ІМІ, 1 квітня у місті Конотоп Сумської області невідомі закидали “коктейлями Молотова” місцеву студію телебачення. Унаслідок пожежі було знищено апаратуру, комп’ютерну техніку та меблі.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального Кодексу України.

Міський голова Конотопа Артем Семеніхін пообіцяв, що “винні обов'язково будуть знайдені та притягнуті до відповідальності згідно Закону!”.

Liked the article?
Help us be even more cool!