ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Державна телекомпанія Чорногорії перепросила за новину про "напад України на ЛНР"

28.01.2022, 17:03
Фото – твіттер RTCG
Фото – твіттер RTCG

Державна телерадіокомпанія Чорногорії RTCG вибачилася за новину про те, що українські військові нібито атакували сепаратистів так званої “Луганської народної республіки”, та виправила її, повідомляє “Європейська правда”.

Телерадіокомпанія оприлюднила вибачення у Twitter під постом посольства України, в якому містився заклик видалити публікацію та не допустити поширення в майбутньому інформації, яка не відповідає офіційній позиції Чорногорії.

“Спірну публікацію виправлено. Просимо вибачення за упущення, яке виникло в результаті передачі новин агентства. Ви можете пропонувати й реагувати на будь-які упущення в майбутньому”, – йдеться в повідомленні RTCG.

Як повідомляв ІМІ, 28 січня сайт державної телерадіокомпанії Чорногорії RTCG опублікував новину про те, що українські військові нібито атакували сепаратистів так званої “Луганської народної республіки”. У тексті наводять заяву “офіцера пресслужби ЛНР Олександра Мазейкіна” стосовно того, що під час артобстрілу української армії “загинув боєць Народної міліції ЛНР”. Видання написало про “ЛНР” і “народне ополчення” без будь-яких вказівок на те, що це проросійські незаконні збройні формування, які перебувають на окупованій українській території.

Посольство України в Чорногорії закликало державну телерадіокомпанію RTCG видалити новину про “напад України” на сепаратистів “ЛНР”.

Liked the article?
Help us be even more cool!