ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Державне ЗМІ Чорногорії написало про "напад України" на "ЛНР"

28.01.2022, 11:23
Фото – pravda.com.ua
Фото – pravda.com.ua

Сайт державної телерадіокомпанії Чорногорії RTCG опублікував новину про те, що українські військові нібито атакували сепаратистів так званої “Луганської народної республіки”, повідомляє “Європейська правда”.

Вранці 28 січня на сайті з'явилася новина під заголовком “Українці напали на Луганську республіку?”.

У тексті наводять заяву “офіцера пресслужби ЛНР Олександра Мазейкіна” про те, що під час артобстрілу української армії “загинув боєць Народної міліції ЛНР”.

За його словами, з позиції 30-ї бригади Збройних сил України в районі селища Троїцьке відкривався вогонь з артилерійського озброєння та великокаліберних кулеметів у напрямку с. Веселогорівка.

Видання пише про “ЛНР” і “народне ополчення” без будь-яких вказівок на те, що це проросійські незаконні збройні формування, які перебувають на окупованій українській території.

Також у новині вказано, що “Київ сконцентрував половину своїх військ на Донбасі”, а “напругу в регіоні підігрівають США та інші країни НАТО, які постачають Україні зброю і військових інструкторів”.

Фото – Ліга

Радіо і телебачення Чорногорії (RTCG) – державна телекомпанія Чорногорії. Канал здійснює трансляцію з Подгориці. Міжнародну версію каналу можна дивитися через супутник. До складу RTCG входять Радіо Чорногорії та Телебачення Чорногорії.

Liked the article?
Help us be even more cool!