ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Державна прикордонна служба спробувала пояснити ситуацію щодо Наталії Гуменюк

Фото – Детектор медіа
Фото – Детектор медіа

Державна прикордонна служба України надала відповідь “Детектору медіа” щодо ситуації з Наталією Гуменюк, яка є керівницею Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України “Південь”.

Видання з посиланням на джерела повідомляє, що зараз відбувається трансформація страткомів головнокомандувача та Генерального штабу Збройних сил України, Міністерства оборони України. Зокрема, начебто йдеться і про трансформацію щодо посади Гуменюк.

Редакція отримала відповідь від речника Держприкордонслужби Андрія Демченка щодо Гуменюк та повністю наводить текст відповіді:

“Капітан 1 рангу Наталія Гуменюк є військовослужбовцем Державної прикордонної служби України і обіймає посаду помічника начальника Регіонального управління Морської охорони ДПСУ з питань взаємодії із засобами масової інформації, на яку була призначена ще задовго до повномасштабного вторгнення Росії на територію України. З квітня минулого року вона перебувала у відряджені до об’єднаного координаційного пресцентру ОСУВ “Одеса” для виконання завдань, які їй визначало керівництво військового формування. Призначення посадових осіб в органах військового управління і їх ротація відбувається за відповідними рішеннями військового керівництва. Відмічу, військовослужбовець обіймає єдину штатну посаду в Регіональному управлінні морської охорони Держприкордонслужби України, за якою передбачено висвітлення діяльності регіонального управління та координації роботи зі ЗМІ. Повернення до виконання обов'язків за посадою після довготривалого відрядження дозволить знову на належному рівні забезпечити комунікаційну складову з висвітлення діяльності органів морської охорони Державної прикордонної служби України”.

Видання звернулося по коментарі щодо можливих трансформацій до Генштабу та очікує відповідей.

Нагадаємо, 17 листопада Кабінет Міністрів схвалив розпорядження з рекомендаціями щодо викладення інформації суб’єктами владних повноважень у форматах, що забезпечують доступність її сприйняття.

Документ містить понад 30 пунктів, за допомогою яких суб’єкти владних повноважень зможуть адаптувати текстові повідомлення у форматі легкого читання. Згідно з документом, органи влади мають не перевантажувати зміст надмірним обсягом інформації.

Liked the article?
Help us be even more cool!