ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Данілов провів нараду щодо створення кібервійськ

14.09.2021, 10:35
Фото – dentonsdata.com
Фото – dentonsdata.com

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провів 13 вересня нараду щодо створення та функціонування в системі Міністерства оборони України кібервійськ.

Про це повідомляється на сайті РНБО.

Нарада відбулася на виконання рішення РНБО України від 14 травня 2021 року “Про невідкладні заходи з кібероборони держави”, уведеного в дію указом Президента України від 26 серпня 2021 року №446.

Відповідно до цього указу Кабінетові Міністрів України доручено у двомісячний строк розробити та внести на розгляд Верховної Ради України законопроєкт щодо створення та функціонування в системі Міністерства оборони України кібервійськ.

Під час наради обговорено обсяг матеріально-технічних та фінансових ресурсів, необхідних для створення та забезпечення їхнього належного функціонування, комплектування особового складу кібервійськ, їхніх основних завдань тощо.

Як повідомляв ІМІ, 26 серпня 2021 року Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради нацбезпеки і оборони України від 14 травня 2021 року “Про невідкладні заходи з кібероборони держави”, що передбачає створення кібервійськ у структурі Міноборони України.

У рішенні РНБО наголошується, що рішення про створення кібервійськ було ухвалене для захисту суверенітету держави, забезпечення її обороноздатності, відсічі збройній агресії в кіберпросторі та запобігання збройному конфлікту.

Liked the article?
Help us be even more cool!