ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Чоловіки-журналісти зовсім не налаштовані на те, щоб відпочити, – Лептуга

27.10.2022, 11:00
Фото – Facebook-сторінка Олени Лептуги
Фото – Facebook-сторінка Олени Лептуги

Чоловіки-журналісти зовсім не налаштовані на те, щоб відпочити.

Про це в інтерв'ю ІМІ розповіла представниця ІМІ в Харківській області, головна редакторка проєкту "Накипіло" Олена Лептуга.

"Це, знаєте, ще радянське: “Мужчина должен служить”. У мене була дуже серйозна розмова з кожним. Для них дуже важливо бути задіяними. Якісь такі паузи можуть навіть зашкодити. Це щодо чоловіків, бо вони мобілізовані по максимуму. Тих, хто приїздить до Франківська з Харкова, ми раді вітати. Ми йдемо на річку, розмовляємо. Тобто це щось, що нагадує роботу колишньої редакції, коли обов'язково в один з вечорів з вином чи без вина, щоб поговорити чи подивитися фільм. Фільми зараз якось не йдуть. Але я бачу, що всі зараз стали прозорішими й немає сенсу щось із себе корчити. Всі такі, які є", – розповіла Олена.

Втім, за її словами, така ж тенденція певною мірою спостерігається і серед колег-жінок.

"Якщо виходити за межі “Накипіло”, є харківські журналісти, які вирішили взагалі не виїжджати й не виїжджали за цей період. Я знаю, що одна журналістка, Аня Черненко, може ви бачили її допис, вона написала, що поїхала на ретрит і повернулася. Оце той випадок, коли інакше не можеш. Чи так само Маша Малевська. Вона до Івано-Франківської області релокувала батьків, тому періодично сюди приїздить. Але вона так, знаєте, вона дуже закрита. Вона не про те, щоб потусити, а про те, щоб наодинці побути. Тож кожен обирає свій варіант цього", – зазначила представниця ІМІ.

Як повідомляв ІМІ, перші кілька місяців після повномасштабного вторгнення Росії в Україну редакція проєкту "Накипіло" стала прихистком для інших журналістів Харкова та жителів будинку, де розташована редакція.

Liked the article?
Help us be even more cool!