ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Четверо невідомих викрали та побили керівника «Дорожнього контролю»

26.03.2012, 04:34
24 березня невідомі напали та побили співзасновника інтернет-газети «Дорожній контроль» (ДК). Про це повідомляється на сайті Головного управління МВС України в м. Києві.
Згідно повідомлення, о 13-й годині до чергової частини Деснянського райуправління столичної міліції надійшло повідомлення від лікаря про те, що до Лікарні швидкої медичної допомоги було доставлено побитого чоловіка 1986 року народження.
Попередньо встановлено, що потерпілий є співзасновником інтернет-газети «Дорожній контроль».  З його слів стало відомо, що цього ж дня близько 11-ї години, коли він підійшов до власної автівки, на нього напали двоє невідомих, силоміць затягли до салону автомобіля «Джип Гранд Черокі», в якому сиділи ще двоє незнайомців, вивезли за межі Києва та побили.
Чоловіка, який лежав на дорозі помітили велосипедисти, які проїжджали неподалік, і викликали швидку медичну допомогу. Під час спілкування з правоохоронцями потерпілий розповів, що нападники відібрали у нього також і деякі особисті речі.
Наразі слідчим відділом Деснянського райуправління за фактом вчиненого злочину порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186. Працівниками столичної міліції проводиться низка оперативно-пошукових заходів щодо встановлення обставин цієї події та затримання зловмисників.
У коментарі Інституту масової інформації керівник прес-служби «Дорожнього контролю» Єгор Воробйов повідомив, що  невідомі побили керівника ДК Ростислава Шапошникова.
«Ростислав зараз знаходиться у лікарні. Він не може взагалі встати, у Ростислава струс мозку, розсічення на обличчі, забиття м’яких тканин. Ми пов’язуємо це з нашею професійною діяльністю, - зауважив Воробйов.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!