ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Блумберг продасть свою медіакомпанію, якщо виграє вибори Президента США

19.02.2020, 15:40
Фото: ЕРА / Ліга
Фото: ЕРА / Ліга

Власник видавничого холдингу Bloomberg, мільярдер і колишній міський голова Нью-Йорка Майкл Блумберг продасть свою медіакомпанію, якщо виграє президентські вибори 2020 року. Про це 18 лютого заявив головний радник кандидата Тім О'Брайен, повідомляє 24 канал з посиланням на MarketWatch та AP.

У разі перемоги Блумберг переведе компанію Bloomberg LP на сліпий траст, а довірена особа потім продасть компанію, сказав радник Тім О'Браєн. Прибуток від продажу надійде до Bloomberg Philanthropies, благодійної організації, яка фінансує різні проєкти від боротьби зі зміною клімату до охорони здоров'я та грантів для американських міст.

Єдине обмеження, яке Блумберг може застосувати до продажу, – це те, що компанію не зможе купити іноземець або приватна акціонерна компанія. Наразі Майкл Блумберг є керівником компанії.

Майкл Блумберг зберіг право власності на компанію, коли обіймав посаду міського голови Нью-Йорка з 2002 до 2013 року, але відмовився від звання головного виконавця.

Як повідомляв ІМІ, 24 листопада 2019 року власник видавничого холдингу Bloomberg, мільярдер і колишній міський голова Нью-Йорка Майкл Блумберг офіційно заявив, що балотуватиметься у 2020 році на пост Президента США від Демократичної партії.

Журналісти видавничого холдингу Bloomberg отримали листа, у якому зазначено, що під час виборчої кампанії не проводитимуть поглиблені розслідування щодо власника холдингу або кого-небудь з його конкурентів-демократів.

У грудні 2019 року очільник передвиборчого штабу Трампа Бред Парскейл заявив, що передвиборчий штаб Президента США Дональда Трампа не акредитуватиме на свої заходи журналістів видавничого холдингу Bloomberg.

Liked the article?
Help us be even more cool!