ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Штаб Трампа не акредитовуватиме на свої заходи журналістів Bloomberg

03.12.2019, 10:40
Фото – Reuters / Yuri Gripas
Фото – Reuters / Yuri Gripas

Передвиборчий штаб Президента США Дональда Трампа не акредитуватиме на свої заходи журналістів видавничого холдингу Bloomberg, який належить одному з кандидатів на посаду Президента від Демократичної партії Майклу Блумбергу.

Про це заявив очільник передвиборчого штабу Трампа Бред Парскейл, повідомляє Громадське з посиланням на Euronews.

Причина – рішення видання не висвітлювати діяльності демократів, які братимуть участь у виборах Президента.

Парскейл додав, що рішення буде скасовано лише в разі перегляду редакційної політики Bloomberg, але за необхідності акредитацію можуть надавати в індивідуальному порядку.

Йдеться про рішення головного редактора Bloomberg Джона Міклетвейта не проводити розслідувань щодо претендентів у кандидати на пост Президента США від Демократичної партії. Про нього стало відомо 24 листопада, незабаром після того, як свою кандидатуру офіційно висунув мільярдер та власник Bloomberg News Майкл Блумберг.

У відповідь на звинувачення штабу Трампа головний редактор видання Джон Міклетвейт заявив, що Bloomberg News об'єктивно та неупереджено висвітлювали президентську діяльність Дональда Трампа з 2015 року та продовжать це робити надалі.

Уперше про наміри 77-річного Майкла Блумберга брати участь у виборах Президента США стало відомо 8 листопада, коли він подав документи для участі в праймеріз Демократичної партії в Алабамі. Внутрішньопартійні вибори в Алабамі відбудуться 3 березня.

Liked the article?
Help us be even more cool!