ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Бабченко запропонував РФ обміняти себе на Сенцова

03.07.2018, 16:19
Фото - Сергій Нужненко, Радіо Свобода

Російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко, чиє вбивство, за даними СБУ, було замовлене російськими спецслужбами, запропонував обміняти себе на Олега Сенцова та інших українських політв'язнів. Про це Бабченко написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє УНІАН.

“Ви не знаєте, як мене дістати, і не знаєте, як звільнитися від Сенцова. Ну, давайте так: я готовий обміняти себе на Сенцова. Ви випускаєте Олега, ще тих шістдесят осіб, за свободу яких він голодує, випускаєте всіх кримських татар, випускаєте всіх російських політв'язнів: Стомахіна, заарештованого за мій репост Третьякова, Корба, Дмитрієва, Калініченко, всіх-всіх-всіх - там же небагато вийде, людей триста, а я до вас їду під білі рученята”, - звернувся журналіст до прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова та омбудсмена РФ Тетяни Москалькової.

Бабченко підкреслив, що його намір серйозний і він готовий сісти до в'язниці за життя Сенцова.

Як повідомляв ІМІ, 14 травня засуджений у Росії український режисер, кримчанин Олег Сенцов оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити 64 українських політв’язнів. Сенцов має намір продовжувати голодування до своєї смерті або до звільнення 64 політв’язнів.

Росія так і не пустила українського омбудсмена Людмилу Денісову, яка перебувала в РФ, до українських в’язнів.

Liked the article?
Help us be even more cool!