ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

АРМА продало останній годинник з колекції Медведчука

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) продало на аукціоні останній годинник підозрюваного в держзраді народного депутата Віктора Медведчука. Про це повідомляється на сайті АРМА.

Так, наручний годинник “Dolce & Gabbana” продали за 285 тис. гривень. За нього змагалися чотири учасники аукціону.

Відтак, зазначає АРМА, агентство реалізувало всі 20 годинників з колекції Медведчука. Загальна сума від продажу колекції склала понад 7 млн. грн. 

Кошти від продажу підуть на Сили оборони України – закупівлю військових облігацій.

Останній наручний годинник Медведчука “Dolce & Gabbana”, фото – АРМА

Колекція годинників була передана АРМА в управління рішенням Печерського районного суду міста Києва. 

Як повідомляв ІМІ, у вересні АРМА продало на аукціоні ще 11 годинників Віктора Медведчука на загальну суму майже 3,3 мільйона гривень та ще вісім годинників, серед яких був годинник Parmigiani Fleurier із зображенням “Оксани Марченко”.

Справа Медведчука

Україна повернула 21 вересня 2022 року з російського полону 215 українських захисників та захисниць, з яких 108 – бійці полку “Азов”. Їх обміняли на Віктора Медведчука. Після обміну Медведчук живе в Москві (РФ).

Йому раніше повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 1 ст. 258-3 (сприяння терористичній організації) та ч. 1 ст. 438 (розграбування національних цінностей) Кримінального кодексу України.

У травні 2023 року дисциплінарна палата Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Київської області задовольнила скаргу адвокатів Іллі Костіна та Романа Титикала й позбавила підозрюваного в держзраді екснардепа від забороненої партії ОПЗЖ Віктора Медведчука права на ведення адвокатської діяльності.

20 вересня 2024 року в АРМА повідомили, що шукають управителя та оцінювача для житлового комплексу “Ведмежа діброва”, що належить підозрюваному в державній зраді екснардепу Віктору Медведчуку.

Liked the article?
Help us be even more cool!