ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

АРМА продало решту арештованих годинників Медведчука за 3,3 млн грн

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) продало на аукціоні ще 11 годинників підозрюваного в держзраді народного депутата Віктора Медведчука на загальну суму майже 3,3 мільйона гривень. Про це повідомила пресслужба АРМА.

Частину арештованої колекції годинників Медведчука виставили 25 вересня на платформі “Prozorro.Продажі”.

У торгах узяли участь 24 учасники, які змагалися за можливість придбати дорогі годинники.

Загалом на аукціон виставили 12 годинників, з них продали 11. Найдорожчий лот – годинник Breguet 4416К – було продано за 1,1 млн грн.

Отримані гроші агентство спрямує на купівлю військових облігацій.

В АРМА зазначили, що за деякі лоти, зокрема годинник марки Vacheron Constantin, змагалися до п’яти претендентів. Один з годинників марки Dolce & Gabbana не був проданий, тому його виставлять на наступному аукціоні.

Наразі АРМА надіслало запити до правоохоронних органів для перевірки переможців торгів на зв’язки з представниками країни-агресора або власником арештованого майна.

В агентстві додали, що під час першого аукціону продали вісім годинників Медведчука.

Нагадаємо, 6 вересня 2024 року АРМА продало на аукціоні вісім годинників Медведчука, серед яких був годинник Parmigiani Fleurier із зображенням “Оксани Марченко”. Його продали за  485 тис. грн.

Справа Медведчука

Україна повернула 21 вересня 2022 року з російського полону 215 українських захисників та захисниць, з яких 108 – бійці полку “Азов”. Їх обміняли на Віктора Медведчука. Після обміну Медведчук живе в Москві (РФ).

Йому раніше повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 1 ст. 258-3 (сприяння терористичній організації) та ч. 1 ст. 438 (розграбування національних цінностей) Кримінального кодексу України.

У травні 2023 року дисциплінарна палата Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Київської області задовольнила скаргу адвокатів Іллі Костіна та Романа Титикала й позбавила підозрюваного в держзраді екснардепа від забороненої партії ОПЗЖ Віктора Медведчука права на ведення адвокатської діяльності.

20 вересня 2024 року в АРМА повідомили, що шукають управителя та оцінювача для житлового комплексу “Ведмежа діброва”, що належить підозрюваному в державній зраді екснардепу Віктору Медведчуку.

Liked the article?
Help us be even more cool!