ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Арештований ялтинський журналіст назвав "маячнею" звинувачення у вживанні наркотиків

28.03.2019, 12:12
Фото - Фейсбук Євген Гайворонський/krymr.com

Ялтинський журналіст Євген Гайворонський, якого затримали напередодні, назвав “маячнею” звинувачення у вживанні наркотиків. Таку заяву Гайворонський зробив 27 березня, зателефонувавши з ІТТ Сімферополя знайомим, повідомляє Крим.Реалії.

Коментуючи звинувачення у вживанні наркотиків 6 березня, яке йому висунули під час затримання, Гайворонський підкреслив, що постійно цього дня з ним були представники російської поліції.

“Шостого числа я стояв курив сигарету у себе на ґанку. Вони з автоматами увірвалися і весь день зі мною були. Це взагалі маячня, вони зовсім помиляються, тому що вони весь день зі мною були. Якщо припустити, що я вживаю, – хоча я не вживаю – у мене не було жодної можливості вжити, тому що я весь день провів зі співробітниками поліції”, – розповів Гайворонський.

За його словами, він не вчитувався в документи, подані йому під час затримання: “В експертизу не вчитувався. Я розумію, що все “на коліні написано”.

Ялтинський журналіст Євген Гайворонський, якого затримали напередодні, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання (ІТТ) Сімферополя.

Як повідомляв ІМІ, 26 березня у Криму затримали ялтинського журналіста Євгена Гайворонського “через наркотики”.

26 березня російський Мировий суд у Ялті заарештував журналіста Євгена Гайворонського на 12 діб “за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 6.9 КоАП (вживання наркотичних речовин без призначення лікаря)”.

23 березня севастопольський інформаційний сайт “Примечания” повідомив, що припинив співпрацю з ялтинським журналістом Євгеном Гайворонським після його “проукраїнських висловлювань” і коментарів, що “не відображають позиції редакції”.

6 березня в Ялті російські силовики провели обшук у журналіста і блогера, який співпрацює із севастопольським виданням “Примечания”, Євгена Гайворонського за місцем його проживання.

Liked the article?
Help us be even more cool!