ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Американський пропагандист Карлсон анонсував інтерв'ю із Зеленським

Американський пропагандист Такер Карлсон стверджує, що отримав дозвіл на інтерв'ю з президентом Володимиром Зеленським. Про це він повідомив у своєму Х-акаунті.

“Схоже, що ми отримали інтерв'ю із Зеленським. Ми намагалися протягом двох років, і з особливою інтенсивністю після інтерв'ю з Путіним у лютому. Суть полягає в тому, щоб донести до американців вкрай необхідну інформацію про конфлікт, який повністю змінює позицію їхньої країни у світі. Сподіваємось, скоро вийде”, – написав Такер Карлсон.

ІМІ звернувся по комернтар з цього приводу до речника Володимира Зеленського Сергія Никифорова.

Що відомо про Такера Карлсона

В ефірі Tucker Carlson Tonight неодноразово звучали наративи російської пропаганди, писав “Детектор медіа”. Зокрема, Такер Карлсон називав Україну “тиранією”, а Президента України Володимира Зеленського – “маріонеткою адміністрації Байдена”.

Окрім цього, The New York Times звертала увагу на те, що з початку вторгнення Росії в Україну відео з Fox News почали частіше з'являтися в ефірі російських медіа. До того ж міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров схвалював роботу каналу, бо, за його словами, “тільки Fox News намагається запропонувати альтернативну думку”. 

У березні 2022 року Кремль наказував своїм пропагандистським медіа частіше цитувати Карлсона.

У листопаді 2023 року експрезидент США Дональд Трамп заявив, що розгляне кандидатуру Такера Карлсона як потенційного віцепрезидента.

У ніч на 9 лютого 2024 року Карлсон оприлюднив інтерв'ю з Володимиром Путіним, заради якого напередодні приїхав до Москви.

Центр стратегічних комунікацій проаналізував інтерв'ю Путіна Такеру Карлсону та спростував п'ять головних фейкових заяв російського диктатора. У центрі зазначили, що за 120 хвилин Карлсон не знайшов можливості запитати про воєнні злочини росіян в Ірпені, Бучі та інших містах України, викрадення тисяч дітей, геноцидну риторику і дії кремлівського режиму. 

7 лютого 2024 року в Європарламенті закликали заборонити в'їзд до ЄС Такеру Карлсону через інтерв'ю з Путіним.

Представник Головного управління розвідки України Андрій Юсов вважає інтерв'ю президента РФ Володимира Путіна проросійському американському ексведучому Такеру Карлсону російською інформаційно-психологочною спецоперацією.

Liked the article?
Help us be even more cool!