ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ахметов назвав слова Зеленського про держпереворот "суцільною брехнею"

26.11.2021, 17:54
Фото - Радіо Свобода
Фото - Радіо Свобода

Олігарх Рінат Ахметов заперечив інформацію, оприлюднену президентом Володимиром Зеленським, про свою причетність до підготовки держперевороту.

Про це він сказав у коментарі Радіо Свобода.

“Інформація, оприлюднена Володимиром Зеленським про нібито втягування мене в якийсь держпереворот, є суцільною брехнею. Мене обурює поширення цієї брехні, незалежно від того, якими мотивами керується президент”, - сказав він.

Він також наголосив, що його позиція – “незалежна демократична та цілісна Україна з Кримом та моїм рідним Донбасом” – залишається незмінною і він її підтверджує своїми діями.

“Як громадянин України, найбільший інвестор, платник податків і роботодавець країни і далі захищатиму вільну Україну, вільну економіку, демократію та свободу слова. І зроблю все від себе залежне, аби авторитаризму та цензури в Україні не було”, – зазначив Ахметов.

Рінат Ахметов – найбагатша людина України.

Гірничо-металургійний комплекс, енергетичні та страхові компанії, банк, медіа, транспортний бізнес, сільське господарство, елітна нерухомість – усе це сфери його інтересів. Головний актив, у якому Ахметов їх сконцентрував, – найбільша фінансово-промислова група України SCM.

Окрім того, Ахметов має футбольний клуб "Шахтар", благодійний фонд свого імені та холдинг "Медіа Група Україна" (до нього, зокрема входять телеканали "Україна" та "Україна24").

За останній рік Ахметов майже утричі збільшив свій капітал і нині його статки оцінюють у 7,6 мільярда доларів.

Як повідомляв ІМІ, 26 листопада Президент України Володимир Зеленський заявив, що українська розвідка отримала інформацію щодо перемовин представників України й Росії про можливу участь Ріната Ахметова в державному перевороті в Україні.

Liked the article?
Help us be even more cool!