ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ахметова втягують у державний переворот – Зеленський

26.11.2021, 12:58
Фото: УНІАН
Фото: УНІАН

Президент України Володимир Зеленський заявив, що українська розвідка отримала інформацію щодо перемовин представників України й Росії про можливу участь Ріната Ахметова в державному перевороті в Україні. 

Про це він сказав під час пресмарафону 26 листопада, повідомляє Суспільне.

“Отримали інформацію, що 1-го числа в нашій державі буде державний переворот”, – розповів Зеленський.

За його словами, спецслужби мають одразу кілька підтверджень щодо правдивості цієї інформації.

“Я можу сказати одразу, що в нас є не тільки агентурна, але й звукова інформація, де представники України з представниками Росії обговорюють участь Ріната Ахметова в державному перевороті в Україні. Що будуть залучені мільярди доларів тощо. Я вважаю, що це підстава бізнесмена Ріната Ахметова, я вважаю, що це є операція. Його втягують у війну проти держави Україна. Вважаю, що він розпочав її”, – зазначив президент.

Зеленський наголосив, що учать Ахметова в перевороті стала б його великою помилкою.

“Не можна воювати проти своєї держави. Я запрошу Ріната Ахметова на Банкову послухати ту інформацію, якою можна поділитися, або до відповідних органів, де він може сприймати цю інформацію. Я не Янукович, бігти я не буду, і не Порошенко на бульдозері”, – наголосив президент.

Як повідомляв ІМІ, народні депутати від “Слуги народу” оприлюднили заяву про те, що ігноруватимуть медіа, які належать Ринату Ахметову. Депутати звинувачують канали “Україна-24” і “Україна” в поширенні фейків та ненаданні права на відповідь.

Liked the article?
Help us be even more cool!