ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

8 квітня – дискусія "Саморегуляція медіа: європейський досвід та український контекст"

25.03.2021, 17:15
Фото – фейсбук КЖЕ
Фото – фейсбук КЖЕ

8 квітня відбудеться онлайн-дискусія “Саморегуляція медіа: європейський досвід та український контекст”, яку організовує міжнародна програма “Саморегулювання медіа” ITP Media.

Лайф Льонсман, медіаексперт, член правління Нордичного журналістського центру в Данії, колишній віцепрезидент Європейського мовного союзу та директор Данського радіо DR, розповість про:

  • Данська та шведська моделі саморегулювання: які переваги та який механізм потрібен для забезпечення безперешкодного впровадження цієї моделі.
  • Статус журналістів у Данії і Швеції: захищеність, санкції за недотримання Кодексу етики.
  • Репутація медіа та журналістів: хто стежить за тим, щоби ЗМІ дотримувалися професійних і етичних стандартів та які процедури впливу в Скандинавії?

Петру Маковей, виконавчий директор Асоціації незалежної преси Молдови та секретар Ради преси Молдови розповість про досвід Молдови в саморегуляції медіа;

Борис Наварсардян, президент Єреванського пресклубу, член Наглядової ради з етики ЗМІ поділиться досвідом Вірменії.

Тетяна Лебєдєва, учасниця проєкту ITP Ukraine, членкиня Комісії з журналістської етики розповість про Міжнародну програму "Саморегулювання медіа".

Також передбачено дискусію редакторів українських ЗМІ щодо механізму саморегуляції медіа в Україні: Марина Сингаївська, Укрінформ, Дмитро Хоркін, Українське радіо, та інші.

Модератор: Олексій Погорелов, президент Української асоціації медіабізнесу, член Комісії з журналістської етики.

Обов’язкова реєстрація – тут.

Захід організовано Міжнародною програмою "Саморегулювання медіа" TP Media, що виконується за дорученням Шведського агентства з питань співробітництва в галузі міжнародного розвитку СІДА / Sida організаціями НІРАС Швеція / NIRAS Sweden, International Media Support (IMS), Fojo Media institute / Linnaeus University та Global Reporting Sweden AB.

Liked the article?
Help us be even more cool!