ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"1+1 media" повідомила про припинення співпраці з Lanet

27.07.2020, 15:36
Фото – epravda.com.ua
Фото – epravda.com.ua

Медіагрупа “1+1 media” повідомила, що з 1 серпня припиняє співпрацю з провайдером Lanet (ТОВ “Мережа Ланет”). Про це йдеться у заяві медіагрупи, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У “1+1 media” наголошують, що Lanet 23 червня був офіційно попереджений про дострокове припинення дії договору.

“На жаль, нам не вдалося дійти згоди з ТОВ “Мережа Ланет” щодо низки принципових моментів, що унеможливлює подальшу співпрацю”, - стверджують у медіагрупі.

Згідно з заявою медіагрупи, з 1 серпня абонентам Lanet будуть недоступні такі канали: 1+1, 2+2, ТЕТ, Плюсплюс, УНІАН ТБ, Бігуді, FilmUA Drama, Bolt, Kvartal TV, Star Family, Star Cinema, Kyc-Kyc і 36,6.

“Просимо вибачення у наших постійних глядачів, які стали заручниками ситуації та залишилися без доступу до зазначених каналів, які дистриб’ютує група "1+1 media”, - йдеться в заяві.

Як повідомляв ІМІ, 13 липня провайдер Lanet звинуватив медіагрупу “1+1 media” в тиску, організованому для перешкоджання діяльності невеликих незакодованих телеканалів. 

У відповідь група “1+1 медіа” заявила, що хоче переглянути комерційні умови співпраці і звинуватила у андерепортингу: “У нас є виявлені факти, що провайдер не контролює свою абонентську базу, особливо кабельну, і не звітує про всіх своїх активних абонентів”.

15 липня Інтернет-асоціація України закликала владу сприяти припиненню втручання медіагруп у господарську діяльність провайдерів.

Liked the article?
Help us be even more cool!