ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

1+1 media не відповіла на запит "Детектора медіа" щодо підтримки журналістами Коломойського

Фото – Радіо Свобода
Фото – Радіо Свобода

Компанія “1+1 media” відмовилася надати відповідь на запитання “Детектора медіа” щодо того, як слід розцінювати підтримку заарештованого власника медіагрупи Ігоря Коломойського з боку групи журналістів “1+1” – як їхню приватну думку чи як офіційну позицію 1+1 media.

З відповідним запитом “Детектор медіа” звернувся 27 вересня до керівниці корпоративних комунікацій 1+1 media Яни Ляхович.

Як пише видання, у приватному онлайн-спілкуванні 29 вересня Ляхович уточнила, чи є дедлайн для відповіді на редакційний запит. Медіа просило надати відповідь до 12:00 2 жовтня. Проте відповіді на запит редакція так і не отримала.

У липні 2017 року низка співробітників 1+1 стали міноритарними власниками однієї з компаній-засновників каналу “1+1”. Семеро з них з'явились у суді на захист Ігоря Коломойського.

Як повідомляв ІМІ, 25 вересня 2023 року до Київського апеляційного суду, де розглядали апеляцію на арешт власника 1+1 media Ігоря Коломойського, прийшли співробітники телеканалу “1+1”, щоб узяти на поруки олігарха. Зокрема, прийшли телеведучі Наталія Мосейчук, Алла Мазур, Юрій Горбунов, гендиректор 1+1 media Ярослав Покальчук, директор інформаційного департаменту Сергій Попов, журналісти Олександр Завгородний та Ігор Циганик, а також ексміністр культури Олександр Ткаченко.

Проте суд, попри клопотання співробітників 1+1, залишив Коломойського під вартою.

Поява на засіданні журналістів викликала в частини суспільства гостру критику. 

26 вересня “Детектор медіа” надіслав запит медіагрупі “1+1 media” з п'ятьма запитаннями, проте медіагрупа не відповіла на них. Зокрема, редакція просила прокоментувати критику частини суспільства на адресу співробітників 1+1, які клопотали про взяття на поруки власника 1+1 media Ігоря Коломойського.

Liked the article?
Help us be even more cool!