ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На судове засідання в справі Коломойського прийшли співробітники 1+1 (оновлено)

Фото – Радіо Свобода
Фото – Радіо Свобода

До Київського апеляційного суду, де розглядають апеляцію на арешт власника 1+1 media Ігоря Коломойського, прийшли співробітники телеканалу "1+1", повідомляє ТСН.

Зокрема, прийшли телеведуча Наталія Мосейчук, телеведучий та актор Юрій Горбунов, а також ексміністр культури Олександр Ткаченко.

Кореспонденти із зали суду повідомляють, що представники каналу "1+1" хочуть взяти Коломойського на поруки.

За даними кореспондентки Еспресо Валерії Пашко, у залі суду також присутня телеведуча каналу “1+1” Алла Мазур. За словами Мазур, вони разом з воєнним кореспондентом Олександром Загороднім й іншими журналістами збираються взяти на поруки Коломойського.

В інтерв'ю Новини Live ведуча Наталя Мосійчук зазначила, що до групи тих, хто хоче взяти Коломойського на поруки входить голова правління та гендиректор 1+1 media Ярослав Покальчук, директор інформаційного департаменту Сергій Попов,  журналіст новин спорту Ігор Циганик.

Центр протидії інформації навів цитати представників "1+1" із характеристикою Коломойського, які вони сказали під час судового засідання.

"У нього є відчуття свободи і відчуття справедливості. Коломойський - чи не єдиний зі списку Форбс не кричав, а діяв", - сказав колишній гендиректор 1+1 Олександр Ткаченко.

"Коломойський не буде вкриватися картатою ковдрою, не буде імітувати хворобу, не буде звозити масовку під суд, не буде шантажувати судову систему", - зазначила ведуча 1+1 Наталія Мосейчук.

"Коломойський - чи не єдиний, хто завжди дотримувався fair play і ніколи не був за корупцію у футболі", - додав ведучий Ігор Циганик.

"Коломойський зірвав плани путіна, підтримував добровольчий батальйон, поки інший багатий українець закликав до гудків", - зауважила ведуча 1+1 Алла Мазур.

"Коломойський - людина скромна, робить багато хороших речей, але не дає про це казати. Всевишній і так все бачить", - сказав керівник "1+1 Медіа" Ярослав Пахольчук.

Нагадаємо, на початку вересня правоохоронці повідомили колишньому бенефіціарному власнику ПриватБанку Ігорю Коломойському про підозру за двома статтями Кримінального кодексу – "Шахрайство" (стаття 190) та "Легалізація майна, одержаного злочинним шляхом" (стаття 209). Згодом суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Сам Коломойський не погоджується з висунутими йому звинуваченнями.

Згодом бізнесмену оголосили додаткову підозру в скоєнні злочину за трьома статтями: незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їхнього виготовлення; заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненого організованою групою, в особливо великих розмірах; легалізація коштів, отриманих злочинним шляхом.

Liked the article?
Help us be even more cool!