ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст Сергій Рахманін знайшов у своєму кабінеті "жучок" для прослуховування

19.12.2017, 16:57
Фото - Фейсбук Сергій Рахманін

Перший заступник головного редактора видання “Дзеркало тижня” Сергій Рахманін знайшов у себе в кабінеті пристрій для прослуховування. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook і опублікував фото, повідомляє “Українська правда”.

“Отакий подарунок знайшов сьогодні. Либонь, Святий Миколай підсуєтився)”, - написав Рахманін.

“Питання тільки одне. Чому “жучок” такий нестильний? Вперше аналогічний “реманент” виявив у себе в кабінеті ще в 1996-му. І той “жук” був такий же кустарний і незграбний. Не втомлююся повторювати: їй-Бо, несмак і архаїчність колись згублять нашу державу”, - додав він.

В коментарі виданню Рахманін повідомив, що знайшов пристрій у себе в кабінеті.

 

Як повідомляв ІМІ, 28 жовтня журналісти “Української правди” оприлюднили заяву, у якій вимагали від Президента Петра Порошенка і силовиків пояснити, для чого здійснювалося прослуховування працівників видання протягом року.

Раніше головна редакторка “Української правди” Севгіль Мусаєва-Боровик повідомила, що розмови співробітників редакції, зокрема журналіста Павла Шеремета, якого було вбито влітку 2016 року, прослуховувались.

12 грудня 2016 року речниця СБУ повідомила, що Головне слідче управління Служби безпеки України проводить досудове розслідування за фактами прослуховування журналістів інтернет-видання “Українська правда” в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 163 та ч. 2 ст. 359 Кримінального кодексу України.

У Києві 20 липня 2016 року в результаті вибуху автомобіля загинув відомий журналіст Павло Шеремет, який їхав у машині.

Liked the article?
Help us be even more cool!