ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зловмисник пояснив, що пограбував журналіста “Прямого”, бо обурило проведення зйомки

03.11.2017, 14:13
Фото - патрульна поліція Миколаєва

Слідчі Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 КК України “Грабіж” за фактом пограбування журналіста “Прямого каналу” Дмитра Тьосова.

20-річний затриманий пояснив, що він відібрав телефон у кореспондента, оскільки його обурило те, що журналіст проводив зйомку, і таким чином хотів її припинити. Про це повідомляється на сайті ГУНП в Миколаївській області.

Повідомлення про злочин до поліції надійшло близько 23:35 .

“Заявник розповів, що під час підготовки до прямого включення, запис якого він проводив поблизу центрального міського стадіону, що у Заводському районі Миколаєва, до нього підійшов незнайомець, який висунув вимогу припинити зйомку.

Коли ж журналіст відмовився, зловмисник вдарив його в обличчя та, відібравши майно потерпілого - монопод з мобільним телефоном, сів до припаркованого неподалік автомобілю “ВАЗ-2104”, в салоні якого знаходилось ще двоє осіб – водій та пасажир, та зник з місця події, - повідомляє поліція.

Транспортний засіб, на якому зник грабіжник, патрульні виявили в одному з дворів по вул. Генерала Карпенко. Під час особистого огляду пасажирів та огляду салону транспортного засобу, відібраний у журналіста мобільний телефон у розібраному стані був виявлений поліцейськими під автомобільним килимком.

За узгодженням з органами  прокуратури зловмисника затримано у порядку ст. 208 КК України, вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Досудове слідство триває. Правоохоронцями вирішується питання про надання події додаткової кваліфікації, а також надання правової кваліфікації діям водія та ще одного пасажира транспортного засобу.

Автомобіль, на якому пересувались вказані особи, вилучено.

Як повідомляв ІМІ, 2 листопада у Миколаєві троє невідомих напали та пограбували журналіста телеканалу “Прямий” Дмитра Тьосова, відібравши техніку і телефон.

Liked the article?
Help us be even more cool!