ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві напали на журналіста "Прямого каналу" та вкрали техніку

03.11.2017, 13:21
Фото - 0512

У Миколаєві троє невідомих напали та пограбували журналіста телеканалу “Прямий” Дмитра Тьосова, відібравши техніку і телефон. Про це повідомляє сайт 0512.

Інцидент стався в ніч на 3 листопада на вулиці Генерала Карпенка.

Журналіст знімав сюжет в районі спортшколи “Надія”. До нього ззаду підійшли троє невідомих чоловіків, які вдарили його, після чого відібрали апаратуру.

Після пограбування зловмисники сіли в автомобіль ВАЗ 2104 і зникли.

Потерпілий викликав поліцію, яка оголосила орієнтування і незабаром виявила і зупинила схожий автомобіль в одному з дворів по вулиці Генерала Карпенка.

У салоні автомобіля було виявлено два телефони, один яких належав журналісту, і техніку для зйомки. Журналіст також упізнав нападників.

Як з'ясувалося пізніше, імовірно, за кермом ВАЗа був військовий - службовець однієї військових частин Миколаєва. Двоє інших нападників - студенти місцевих навчальних закладів.

“Так, на мене минулої ночі напали невідомі, коли мав вийти в прямий ефір, - розповів сам Дмитро Укрінформу. - Їх було троє. Один вдарив мене, відібрав техніку і телефон. Двоє інших, очевидно, підуть як свідки. Головне, що патрульні затримали їх протягом 15 хвилин після виклику. Дуже вдячний правоохоронним органам”.

Журналіст запам’ятав номер машини нападників, завдяки чому поліція дуже швидко знайшла і зупинила схожий автомобіль в одному з дворів неподалік інциденту.

Liked the article?
Help us be even more cool!