ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ZIK заявляє про перешкоджання знімальній групі у Мінмолоді

30.11.2017, 12:06

У Києві 29 листопада знімальній групі телеканалу ZIK завадили дознімати засідання спеціальної комісії у Міністерстві молоді та спорту, на якому обирали головного тренера збірної України з вільної боротьби. Про це повідомляє ZIK.

“Спочатку нам дали згоду на зйомку. Ми три години знімали засідання комісії. Потім вийшли і очікували рішення комісії, оскільки нас ще раніше попередили, що як ухвалюватимуть рішення, то представники ЗМІ мають вийти, вони не можуть це фіксувати”, – розповіла про інцидент журналістка ZIK Анна Остапко.

І саме після цього, за словами журналістки, з’явилася представниця прес-служби міністерства, яка у грубій формі заявила, що знімальна група не мала права на зйомку, оскільки канал про це начебто не попереджав і не давав попередній запит.

Відтак почути коментар голови комісії, першого заступника міністра молоді та спорту України Ігора Гоцула стосовно рішення, за яким головного тренера постановили не переобирати, знімальній групі ZIKу так і не вдалося.

Як зазначає канал, представниця прес-служби міністерства не дозволила журналістці каналу зайти до зали, де саме засідала комісія. Чому подальшу зйомку заборонено, представниця прес-служби на камеру коментувати відмовилася, як і відмовилася відрекомендуватися знімальній групі.

Телеканал ZIK направив інформаційний запит стосовно вищезазначеного інциденту до Міністерства молоді та спорту України.

Liked the article?
Help us be even more cool!