ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ZIK повідомив про напад на знімальну групу в Одесі під час інспекції ринку

12.06.2020, 18:00
Фото – скриншот з відео ZIK
Фото – скриншот з відео ZIK

В Одесі 12 червня під час інспекції місцевого ринку "Привоз" на знімальну групу телеканалу ZIK напали невідомі молодики. Про це з Одеси повідомила кореспондентка Алла Жизневська, повідомляє ZIK.

За словами Жизневської, вона звернулася до Держпродспоживслужби для того, щоб перевірити, чи на ринку продають безпечні продукти, адже відповідних документів в однієї з продавчинь не було. 

Згодом, додала вона, на ринку з’явилися невідомі молодики, які перешкоджали та забороняли знімати.

“В один момент з’явилися шість чоловіків різної статури, почали виштовхувати нас за двері. Не представившись, не пояснивши, у чому справа, сказали, що тут знімати не можна, і почали нас виштовхувати. Ми вийшли на вулицю, хлопці нас оточили. Я викликала поліцію. Поки ми очікували патрульних, вони 15 хвилин стояли, оточивши нас, знімали на телефон. Я представилася, показала своє посвідчення, хлопці нам не представилися. В один момент хтось їм зателефонував, і вони синхронно розійшлися в різні сторони”, – розповіла кореспондентка.

Водночас Алла Жизневська повідомила, що заяву в поліцію не писатиме.

Як повідомляв ІМІ, 2 квітня в Києві невідомі чоловіки напали на знімальну групу телеканалу ZIK під час інспектування столичних парків та спортивних майданчиків щодо дотримання карантину з боку громадян.

Liked the article?
Help us be even more cool!