ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Жителю Буковини повідомили про підозру в державній зраді та виправдовуванні агресії РФ

Слідчі Служби безпеки України повідомили про підозру в державній зраді та у виправдовуванні збройної агресії РФ жителю Чернівецької області (ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 111, ч. 1 ст. 436-2 КК України), повідомив Офіс генерального прокурора.

За даними слідства, він погодився працювати на окупантів. Спілкуючись на анонімному вебсайті з громадянином, який представився йому військовослужбовцем збройних сил РФ, буковинець засвідчив підтримку діям країни-агресора та готовність допомагати.

Підозрюваний передавав “куратору” в чаті текстові повідомлення з координатами розташування об’єктів критичної та цивільної інфраструктури в Чернівцях. 

Підозрюваний у держзраді та виправдовуванні агресії РФ. Фото – СБУ

Щоб підтвердити свою ненависть та зневагу до всього українського, він на вебкамеру глумився над національною символікою, висловлювався, що готовий воювати проти України та інших іноземних держав, які їй допомагають.

Правоохоронці затримали чоловіка за місцем проживання. Наразі він під вартою.

Як повідомляв ІМІ, колишнього політичного діяча та телеведучого судитимуть за виправдовування збройної агресії проти України та поширення ворожої пропаганди.

Liked the article?
Help us be even more cool!