ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ведучого забороненого телеканалу судитимуть за виправдовування агресії РФ

Колишнього політичного діяча та телеведучого судитимуть за виправдовування збройної агресії проти України та поширення ворожої пропаганди.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Там додали, що телеведучим він працював на забороненому нині телеканалі. Він обвинувачується в інформаційної діяльності у співпраці з державою-агресором та у виготовленні і поширенні матеріалів з виправдовуванням збройної агресії РФ проти України.

"У своїх інтерв’ю чоловік умисно та цілеспрямовано поширював російські наративи про те, що європейські союзники України насправді використовують українців для зведення рахунків з рф та мають наміри захопити та поділити між собою землі Західної України", – ззаначили у прокуратурі.

За даними слідства, на власному YouTube-каналі фігурант також розміщував маніпулятивну, викривлену інформацію щодо подій та історичних фактів, які стосуються України, просуває тезиси російської пропаганди про спільну історію та героїв.

Вину за війну в Україні обвинувачений цілком перекладає на США та чинну владу, заперечуючи та виправдовуючи збройну агресію РФ.

Liked the article?
Help us be even more cool!