ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти, які висвітлювали візит Зеленського до Херсона, на виїзді з міста потрапили під обстріл

16.11.2022, 10:11
Фото - niknews.mk.ua
Фото - niknews.mk.ua

Група журналістів, які 14 листопада брали участь у престурі до звільненого Херсону, потрапила під ворожий обстріл на зворотньому шляху до Миколаєва.

Про це представниці ІМІ у Миколаївській області розповів кореспондент видання НикВести Сергій Овчаришин.

За його словами, після завершення престуру на шляху з Херсона до Миколаєва організатори престуру запропонували зробити зупинку біля стели “Ворота Херсона”, що на виїзді з міста. “Так, ми зупинились біля стели для фото, і було два прильоти, десь в 300 метрах від нас. Я в цей момент саме записував відео”, - розказав Сергій Овчаришин.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у своєму Телеграм-каналі опублікував відеозапис, зроблений одним з іноземних телеканалів, на якому зафіксовано момент вибуху. “Ще не дуже безпечно на Херсонщині”, - підписав він відеозапис.

На відео видно, як одразу після вибуху журналісти, які на той момент знаходились на вулиці, почали швидко повертатися до автобусів. Вже за кілька хвилин автобуси покинули місце обстрілу.

Як повідомляв ІМІ, 14 листопада телеведучий та журналіст Дмитро Комаров потрапив під ворожий обстріл біля Антонівського мосту в Херсоні. Херсон був деокупований 11 листопада завдяки зусиллям Збройних сил України.

Liked the article?
Help us be even more cool!