ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дмитро Комаров потрапив під ворожий обстріл у Херсоні

15.11.2022, 14:12
Фото – фейсбук Дмитра Комарова
Фото – фейсбук Дмитра Комарова

Телеведучий та журналіст Дмитро Комаров потрапив 14 листопада під ворожий обстріл біля Антонівського мосту в Херсоні. Про це він повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

Він перебував якраз у місті, коли до Херсона приїхав президент Володимир Зеленський. Після пресконференції президента Комаров з командою поїхав до Антонівського мосту, щоб поспілкуватись із сім'єю, що живе біля нього. У цей момент почався обстріл міста.

“Я переконався в небезпеці особисто. Сьогодні вранці після пресконференції ми поїхали до Антонівського мосту та потрапили під обстріл. Я спілкувався із сім'єю, яка живе біля мосту. Стіни затремтіли. Полетіли шибки. Ми вискочили на вулицю і сховалися з дітьми за стіною в протилежному від Дніпра боці. Там застали ще кілька прильотів (судячи зі звуку – міномет). Допомогли сім'ї з дітьми сісти в машину та поїхати”, – написав він. 

Під обстріл вони потрапили, уточнив Комаров, за дві години після візиту президента. Ведучий уточнив, що президент “дуже ризикував”, водночас додавши, що в зоні ризику кожен українець.

Нагадаємо, Херсон був деокупований 11 листопада завдяки зусиллям Збройних сил України.

Liked the article?
Help us be even more cool!