ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти Кременчука таки домоглися, щоб їх пустили на сесію міськради

28.04.2020, 10:34
Фото – kg.ua/
Фото – kg.ua/

Журналістів Кременчука таки пустили 23 квітня на засідання сесії міської ради, повідомляє "Кременчуцька газета".

Як пише видання, міська влада, реагуючи на звернення редакторів більшості ЗМІ міста, вирішила допустити журналістів на другий поверх сесійної зали в так звану ложу преси, щоб спостерігати за перебігом сесії.

Міський голова Віталій Малецький під час засідання заявив, що представників ЗМІ пустили по одному і вони зможуть працювати в сесійній залі з дотриманням карантинних умов.

Як повідомляв ІМІ, 16 квітня журналісти міста Кременчука закликали міського голову Віталія Малецького не обмежувати доступу до сесії міської ради, яка має відбутися 23 квітня на стадіоні "Кремінь-Арена ім. Олега Бабаєва". 

Звернення стало реакцією на заяву міського голови, яку він зробив 15 квітня під час засідання штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації. Він мотивував намір не пустити журналістів на сесію заходами безпеки під час карантину.

21 квітня міський голова Кременчука Віталій Малецький повідомив,  що планує провести засідання сесії міської ради без доступу для медіа, в режимі відеоконференції.

Liked the article?
Help us be even more cool!