ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сесію Кременчуцької міськради планують провести без журналістів, попри їхній протест

21.04.2020, 15:18
Фото – kg.ua
Фото – kg.ua

Міський голова Кременчука Віталій Малецький, попри протест журналістів, планує провести засідання сесії міської ради без доступу для медіа, в режимі відеоконференції.

Про це він сказав 21 квітня під час засідання штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації в Кременчуці, повідомляє представниця ІМІ в Полтавській області.

Під час засідання штабу Віталій Малецький зауважив, що не хоче пускати журналістів на сесію міськради в цілях безпеки.

За його словами, зараз розглядається два варіанти місця проведення сесії – стадіон та зала міськради.

"Два варіанти у нас є – це стадіон і зала міської ради. У разі якщо це буде стадіон і погодні умови дозволять, то буде дистанційно: журналісти дивитимуться трансляцію в онлайн-режимі. Якщо це буде зала міської ради – вісім годин просидіти на другому поверсі. Тобто ми фактично наразимо на небезпеку людей", – сказав під час засідання штабу Віталій Малецький.

Як повідомляв ІМІ, 16 квітня журналісти міста Кременчука закликали міського голову Віталія Малецького не обмежувати доступу до сесії міської ради, яка має відбутися 23 квітня на стадіоні "Кремінь-Арена ім. Олега Бабаєва". 

Звернення стало реакцією на заяву міського голови, яку він зробив 15 квітня під час засідання штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації. Він мотивував намір не пустити журналістів на сесію заходами безпеки під час карантину.

Liked the article?
Help us be even more cool!