ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка Радіо Свобода повідомила про вибірковість у запрошеннях на заходи за участю Президента

11.02.2020, 14:16
Фото – фейсбук Власти Лазур
Фото – фейсбук Власти Лазур

Журналістка Радіо Свобода Власта Лазур повідомила, що видання не запросили на захід в Укравтодорі за участю Президента України, тоді як інші медіа отримали такі запрошення. Про це вона повідомила ІМІ.

За словами журналістки, інші медіа “отримали таємно та індивідуально” запрошення на 11 лютого на стратегічну зустріч “Зшити Україну: безпека, будівництво, фінансування” за участю Президента України. Водночас в анонсі, надісланому Укравтодором редакціям, вказано, що “участь лише за запрошеннями”.

“Запрошення на захід отримали близько тридцяти журналістів. В анонсах цієї події не було. Пресрелізів – також. На захід запрошував Укравтодор. Але, як повідомляють наші джерела, наближені до Офісу Президента, список формувався саме в ОП”, – сказала журналістка.

Як розповіла Лазур, вони спробували потрапити на захід без запрошення, проте їм не вдалося.

Також вона повідомила, що за останній тиждень це вже друга подія за участю Президента, куди Радіо Свобода теж не запросили, хоча інші медіа там були присутні.

“Ну минулого тижня Президент був в Укргазбанку. Ми також про цю подію не знали. Уже побачили, що там буди інші медіа, постфактум. Тобто захід не був закритий. Вибірковий підхід. Ми, звичайно, здивовані”, – зазначила Власта Лазур.

Liked the article?
Help us be even more cool!