ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістів "Четвертої влади" пропустили в навчальний заклад лише після виклику поліції

27.12.2022, 14:00
Журналістів не пускала в.о. директора, а потім і прибиральниця. Фото – Четверта влада
Журналістів не пускала в.о. директора, а потім і прибиральниця. Фото – Четверта влада

Журналістів “Четвертої влади” не пускали в Здолбунівський ліцей №6, пояснивши це дією воєнного стану. Знімальну групу пропустили лише після виклику поліції і спілкування правоохоронців із працівниками закладу, повідомляє “Четверта влада”.

Видання досліджувало стан приміщення Здолбунівського ліцею №6. Мама учениці розповіла журналістам, що діти навчаються в неналежних умовах, адже в коридорах закладу мокрі стіни й повно цвілі. За словами матері, місцева влада, не розв’язує цього питання вже багато років. Тож з допомогою журналістів вона хотіла привернути увагу до цієї проблеми.

Натомість начальник управління з гуманітарних питань Здолбунівської міської ради Ігор Антонюк розповів журналістам, що проблему в навчальному закладі вже розв’язали. Коли журналісти захотіли побачити стан закладу на власні очі, посадовець повідомив, що цвіль уже прибрали, школа є критичною інфраструктурою, а під час воєнного стану нікого, навіть батьків, у школу не пускають.

“За наказом Ігоря Антонюка нас не пустили. Ми попередили його, ми попередили дирекцію, що ми розцінюємо це як перешкоджання журналістській діяльності. Спочатку не пускала заступниця з навчальної роботи Тетяна Гмирак. Тоді ми викликали поліцію. Нас не пускали навіть з поліцією, прибиральниця. Але поліція пройшла, провели роз’яснювальну роботу, і нас пустили”, – розповіла журналістка “Четвертої влади” Ольга Підгородецька.

Liked the article?
Help us be even more cool!