ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістам "Наших грошей" не дозволили сфотографувати кабінет голови Львівської облради

14.05.2021, 15:33
Фото – Zaxid.net
Фото – Zaxid.net

Журналістам львівського антикорупційного сайту “Наші Гроші. Львів” не дозволили сфотографувати відремонтований кабінет голови Львівської обласної ради Ірини Гримак. Їм відмовили, пославшись на карантинні обмеження, повідомляє Zaxid.net.

Як розповіла редакторка “Наших Грошей. Львів” Олександра Губицька, вона кілька разів намагалась отримати інформацію щодо оновлення кабінету Ірини Гримак, зокрема щодо купівлі нових меблів.

“Ми надіслали два запити й не отримали інформації по суті, тому вирішили сфотографувати оновлення кабінету й оцінити вартість робіт та нових меблів. Спочатку тиждень пресслужба ЛОР відповідала на наше прохання про знімання та зрештою нам сказали, що Ірина Гримак не погодилась”, – розповіла Олександра Губицька.

Потім Олександра Губицька надіслала офіційний запит до облради з проханням дозволити провести фотознімання кабінету Ірини Гримак. Відповідь на запит надав журналістам керівник справами Львівської облради Руслан Кандибор. Він повідомив, що фотографувати кабінет голови облради не можна через карантинні обмеження.

Журналісти “Наших грошей” вважають відмову в зніманні перешкоджанням їхній роботі.

“Коронавірус не може бути причиною недопуску в кабінет одного журналіста для фотографування. Тим більше що журналістка вакцинована і була б у масці”, – зазначила Олександра Губицька.

Фото zaxid.net

Liked the article?
Help us be even more cool!