ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістам 5 каналу заважали працювати в аеропорту "Київ"

09.01.2020, 13:25
Фото – 5 канал
Фото – 5 канал

Журналістів 5 каналу не пускали 8 січня до терміналу “B” аеропорту “Київ”. Про це повідомляється на сайті 5 каналу.

Знімальні групи різних телеканалів упродовж дня перебували в столичному аеропорту “Київ”, намагаючись з'ясувати, чи міг Президент Володимир Зеленський повернутися до України літаком нардепа від “Опозиційної платформи – За життя”.

За словами кореспондентки 5 каналу Валерії Павленко, станом на 8-му вечора в аеропорту лишилися чекати Зеленського тільки група 5 каналу і ще одна знімальна група. Потім кореспонденти 5 каналу пішли до бізнес-терміналу, подумавши, що саме туди прилетить Президент. 

Там, за її словами, сталася невелика сутичка. 

“До нас підійшли, як ми зрозуміли, представники охорони і попросили спочатку не підходити до воріт та не знімати. Але що саме не знімати і чому не знімати, нам не повідомляли”, – розповіла Павленко.

Потім, за словами журналістки, на територію терміналу через ворота почав заїжджати кортеж. “Стверджувати, що це кортеж саме Президента України, я не можу, тому що ми не бачили ні номерів машин, ні самого Зеленського. Спершу кортеж почав заїжджати у ворота бізнес-терміналу, куди нас не пустили. Тоді виникла невелика сутичка”, – розповіла вона. 

Нагадаємо, 8 січня через авіакатастрофу українського літака “Міжнародних авіаліній України” в Ірані Президент Володимир Зеленський перервав свій візит до Оману і повернувся в Україну.

Liked the article?
Help us be even more cool!