ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський: Унаслідок російського удару по Харкову було спалено 50 тис. книжок

Унаслідок російського удару по Харкову 23 травня в зруйнованій друкарні згоріли 50 тисяч книжок. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму телеграм-каналі.

За його словами, Росія воює з людяністю і всіма аспектами нормального життя. “Російські терористи вбивають дорослих і дітей, руйнують міста й села, залишаючи випалені плями там, де колись було нормальне життя”,  – зазначив президент.

 

Знищені росіянами книжки в друкарні 23 травня 2024 року. Фото – Накипіло

Зеленський додав, що російський терор має програти й для цього потрібно лише одне – достатня рішучість світових лідерів.

“Достатня протиповітряна оборона українських міст і громад, достатні далекобійні можливості наших воїнів, достатньо сміливі політичні рішення”, – сказав глава держави.

Як повідомляв ІМІ, 23 травня російські війська завдали удару по друкарні видавництва Vivat у Харкові. Є загиблі та поранені. Від удару загинуло семеро цивільних людей і 16 зазнали поранень. 

За словами керівника Харківської обласної прокуратури Олександра Фільчакова, в момент удару двома ракетами по підприємству там перебували понад 50 працівників. Після ракетних ударів сталася масштабна пожежа. Усі потерпілі – працівники підприємства.

Liked the article?
Help us be even more cool!