ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росіяни вдарили по друкарні видавництва Vivat у Харкові. Є загиблі (оновлено, додано фото)

Рятувальники розбирають завали після удару по друкарні. Фото – ДСНС Харківщини
Рятувальники розбирають завали після удару по друкарні. Фото – ДСНС Харківщини

Російські війська завдали 23 травня удару по друкарні видавництва Vivat у Харкові. Є загиблі та поранені. Про це повідомляє представниця Інституту масової інформації в Харківській області 

Від удару загинуло шестеро цивільних людей і 16 зазнали поранень. Удару завдали о 10:30 двома ракетами С-300, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.  

Загалом у місті пролунало близько 10 вибухів, також російські війська завдали удару по транспортній інфраструктурі Харкова.

 
Знищена будівля друкарні і виробництво після удару росіян 23 травня 2024 року. Фото – Накипіло
 

На місці триває рятувальна операція.

За словами керівника Харківської обласної прокуратури Олександра Фільчакова, п’ятеро із шести загиблих перебували на своєму робочому місці під час удару. Серед них – три жінки та двоє чоловіків, повідомляє "Суспільне Харків".

Фільчаков зазначив, що в момент удару двома ракетами по підприємству там перебували понад 50 працівників. Загалом на території Основ'янського та Холодногірського районів Харкова зафіксували дев'ять влучань. 

 
 
Фото – Накипіло

Голова ХОВА окремо наголошує, що удар було завдано по цивільному об’єкту. Перший удар припав по цеху, де перебувало шестеро людей, які загинули.

За даними обласної прокуратури, після ракетних ударів сталася масштабна пожежа. Усі потерпілі – працівники підприємства.

Загалом на території Основ’янського і Холодногірського районів у Харкові зафіксували дев'ять влучань ракет.

 

Фото – Накипіло

Liked the article?
Help us be even more cool!