ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський сказав, що деякі ЗМІ роблять усе, щоб зірвати "будь-які можливості" діалогу з РФ

06.10.2020, 13:40
Фото – скриншот з відео із сайту president.gov.ua
Фото – скриншот з відео із сайту president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський вважає, що деякі засоби масової інформації роблять усе, щоб зірвати будь-які можливості діалогу з Росією щодо припинення війни на Донбасі.

Про це він сказав в інтерв’ю європейському виданню Politico Europe 3 жовтня, повідомляється на сайті президента.

Так, на запитання “Можливо, вони (люди. – Ред.) не дуже вдячні за це. Бо вони (люди. – Ред.) хочуть, щоб ви зупинили війну, але коли чують, що ви починаєте говорити з Росією, то фактично вони вважають вас зрадником” Володимир Зеленський відповів: 

“Я б розставив тут дуже правильно крапки: у якому сенсі не хоче говорити Президент України з Президентом Росії і хто саме поширює інформацію в ЗМІ про те, що Україна не повинна говорити з Росією. Я впевнений, що ми ніколи не зупинимо війну, якщо не говоритимемо з Росією. Окремий кейс – це підтримка наших західних партнерів. Але якщо ми не говоритимемо з президентом Путіним, ми не зможемо повністю відновити Україну, повернути всі наші території”.

За його словами, спроби зірвати діалог вчиняють ЗМІ, які “належать чи великим фінансовим структурам, чи політикам”, які були при владі до нього й “обіймали найвищі посади”.

“На жаль, ЗМІ роблять усе, щоб зірвати будь-які можливості діалогу. Навіть у межах “Нормандії” чи Мінського процесу. Це стосується саме тих медіа, які належать чи великим фінансовим структурам, чи політикам, які були у владі до мене та обіймали найвищі посади. У них у всіх є медіа. Вони їм належать, на превеликий жаль. Хоча ми ніколи не здаємося і вважаємо, що в будь-якому разі в питанні припинення війни ми рухатимемося вперед і розмовлятимемо і з партнерами, і з Росією для того, щоб повернути людей і території”, – сказав Володимир Зеленський.

Liked the article?
Help us be even more cool!