ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Zaxid.net виграв апеляцію у Спілки художників

17.02.2020, 17:04
Фото – Zaxid.net
Фото – Zaxid.net

Львівський апеляційний суд відмовив Львівській обласній організації Національної спілки художників України (НСХУ) у задоволенні позову до інтернет-видання Zaxid.net щодо спростування інформації про втрачене спілкою майно. Про це йдеться в рішенні суду від 4 лютого, повідомляється на сайті видання з посиланням на Єдиний держреєстр судових рішень.

Судові засідання в цій справі тривали понад два роки. У жовтні 2018 року суд першої інстанції – Галицький районний суд Львова – задовольнив вимоги Спілки художників, зобов'язавши редакцію спростувати інформацію про втрату спілкою низки будівель.

Позов стосується статті “Зовсім нехудожня історія”, опублікуваної в травні 2017 року, у якій ішлося про те, що низка будівель Спілки художників перейшла в приватну власність.

Суддя Галицького суду Наталія Зубачик у жовтні 2018 року задовольнила позов Спілки художників, однак 4 лютого Львівський апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції і задовільнив апеляційну скаргу товариства з обмеженою відповідальністю “Захід.нет”.

Liked the article?
Help us be even more cool!