ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Запорізькому сайту 061.ua знову погрожують. Цього разу в’язницею в Сибіру

28.03.2022, 22:08
Фото – wnep.com
Фото – wnep.com

Запорізький сайт 061.ua отримав на редакційну пошту 26 березня ще одного листа з погрозами й вимогами звільнитися. Про це регіональній представниці ІМІ повідомили співробітники сайту.

Цього разу лист був підписаний “Радієм Рижковим” та знову надісланий із забороненої в Україні пошти mail.ru.

У листі, зокрема, мовиться про те, що невдовзі російська армія "займе всі міста України, в країні буде встановлена тимчасова влада і створений воєнний трибунал, який розслідуватиме військові злочини режиму Зеленського". 

"Усі журналісти й співробітники українських ЗМІ, які займалися пропагандою на догоду неонацистам і тиражували фейки проти армії росії, будуть притягнуті до  кримінальної відповідальності й отримають реальні тюремні терміни", – йдеться в листі.

Автор листа пропонує співробітникам редакції "негайно звільнитися, поки не пізно", рекомендує саботувати розпорядження керівництва медіа і "переходити на бік росії". Якщо ці умови не будуть виконані, журналістам погрожують виправними роботами в російських колоніях на території Сибірського федерального округу.

Нагадаємо, 25 березня декілька українських медіа отримали анонімні листи з погрозами – "Європейська правда", "Главком" та запорізькі сайти 061.ua і inform.zp.ua. Їм погрожують допитами та тюремними термінами за статтями "екстремізм" і "тероризм".

Видання "Крим.Реалії" отримало на пошту електронного листа з погрозами про тюремні терміни в Сибіру за "тиражування фейків про армію росії".

Liked the article?
Help us be even more cool!