ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Замість скасованої пресконференції для медіа Путін зустрінеться з військовими – росЗМІ

20.12.2022, 18:00
Фото – AP / voanews.com
Фото – AP / voanews.com

Президент Росії Володимир Путін 21 грудня проведе розширене засідання колегії міноборони РФ, пише російське пропагандистське медіа ТАСС.

У засіданні візьмуть участь командування російських військових округів, видів і родів військ ЗС РФ, керівники центральних органів військового управління та представники федеральних органів виконавчої влади.

Очільник міноборони РФ Сергій Шойгу на розширеному засіданні колегії міністерства доповість про перебіг війни проти України.

Як повідомляв ІМІ, 12 грудня 2022 речник російського президента Дмитро Пєсков підтвердив, що Володимир Путін не проводитиме традиційну пресконференцію наприкінці року – вперше за десятиліття.

Британська розвідка озвучила припущення, що в Кремлі вирішили відмовитися від проведення вже традиційної великої пресконференції Путіна, щоб на тлі цієї події не виявилося невдоволення "спеціальною воєнною операцією".

11 листопада 2022 року на тлі звільнення окупованого росіянами Херсона вперше з'явилась інформація про те, що щорічна велика пресконференція президента РФ Володимира Путіна цього року не відбудеться.

Liked the article?
Help us be even more cool!