ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Щоб не виявилося невдоволення "СВО" – британська розвідка про скасування пресконференції Путіна

13.12.2022, 10:14
Фото – reuters.com
Фото – reuters.com

Британська розвідка припускає, що в Кремлі вирішили відмовитися від проведення вже традиційної великої пресконференції Путіна наприкінці року, щоб на тлі цієї події не виявилося невдоволення "спеціальною воєнною операцією", йдеться в огляді міноборони Британії, пише "Європейська правда".

Британська розвідка зазначає, що ця пресконференція вже утвердилася як важлива публічна подія в графіку Путіна та використовувалася ним як нагода продемонструвати нібито чесність і відкритість. 

Починаючи з 2001-го наприкінці грудня Путін давав велику пресконференцію. Найкоротша з них тривала годину і 35 хвилин – у 2001, найдовша – 4 години 40 хвилин у 2008 році. Останніми роками пресконференція путіна тривала не менш ніж чотири години.  

Як повідомляв ІМІ, речник російського президента Дмитро Пєсков підтвердив, що Володимир Путін не проводитиме традиційну пресконференцію наприкінці року – вперше за десятиліття.

11 листопада 2022 року на тлі звільнення окупованого росіянами Херсона вперше з'явилась інформація про те, що щорічна велика пресконференція президента РФ Володимира Путіна цього року не відбудеться.

 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!