ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Захист ведучого Суспільного Шатайла подав заяву в поліцію щодо нападу

17.09.2020, 10:43
Фото – фейсбук Телебачення Торонто
Фото – фейсбук Телебачення Торонто

Юридична компанія “Міллер” подала заяву до Дніпровського управління поліції міста Києва щодо нападу на сценариста і співведучого шоу “#@)₴?$0 з Майклом Щуром” та одного з ведучих комедійного шоу “Гомін Аут” на радіо “Промінь” Єгора Шатайла.

Про це повідомляє “Детектор суспільного мовлення” з посиланням на компанію “Міллер”.

Так, компанія в інтересах Єгора Шатайла подала заяву про вчинення кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 4 ст. 296 КК України (“Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень”).

Юристи припускають, що до інциденту може бути причетна організація “Традиція і порядок”. “Досудове розслідування повинне спростувати або підтвердити це припущення”, – зазначили в компанії.

За їхніми даними, 14 вересня перед концертом до Єгора Шатайла підійшли два невідомі парубки в масках, сказали фразу: “Єгоре, це тобі від “Традиції і порядку”, після чого застосували спецзасіб (газовий балончик).

“Через декілька хвилин після того, як Єгору вдалося вирватись і прибігти на місце проведення заходу, на нього напала численна кількість невідомих осіб”, – додали юристи.

У компанії вважають, що заподіяні Єгорові Шатайлу тілесні ушкодження і моральна шкода мають бути належним чином розслідувані правоохоронними органами.

Як повідомляв ІМІ, 14 вересня в Києві кілька десятків молодиків напали на сценариста і співведучого проєкту “Телебачення Торонто” Єгора Шатайла, повалили його на землю та залили обличчя газом.

Напередодні Єгор Шатайло написав пост у фейсбуці з анонсом свого стендапу “про збитковість традиційної української сім'ї, яку треба закрити, як Тетчер шахти, й вкладати бабки в інновації”. Деякі коментарі під постом були від начебто представників організації “Традиція і порядок”.

Liked the article?
Help us be even more cool!