ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На співведучого Телебачення Торонто напали молодики та залили обличчя газом

15.09.2020, 17:36
Фото – фейсбук Телебачення Торонто
Фото – фейсбук Телебачення Торонто

У Києві 14 вересня кілька десятків молодиків напали на сценариста і співведучого проєкту “Телебачення Торонто” Єгора Шатайла, повалили його на землю та залили обличчя газом.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Телебачення Торонто 15 вересня.

Інцидент стався перед виступом Єгора на стендап-концерті. 

“Напередодні Єгор написав пост у фб з анонсом свого стендапу “про збитковість традиційної української сім'ї, яку треба закрити, як Тетчер шахти, і вкладати бабки в інновації. <...> Примітка: стендап – це коли жарти, іронія, сарказм”, – ідеться в повідомленні.

Як зазначається, в коментарі під постом прийшли представники “Традиції і Порядку”. А потім кілька десятків молодиків прибули на анонсований стендап-концерт Шатайла та “влаштували бліцспілкування з Єгором”. 

“Дуже потужно, коли кількадесят хлопців вирішили боротися проти стендап-коміка, який жартує про наші і традиційні, і не дуже цінності й робить це, до речі, українською мовою. Плюс робить це смішно і щиро. Хлопці, позбавлені почуття гумору, напали на яскравого і смішного українця, замість того щоб побачити навколо купу реальних проблем”, – йдеться в повідомленні. 

Також Телебачення Торонто додало, що з Єгором усе нормально. Він відійшов від стресу та навіть виступив на концерті.

Liked the article?
Help us be even more cool!