ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

За фактом побиття Чорновол міліція порушила справу за статтею "хуліганство"

25.12.2013, 10:40

Слідчий відділ Бориспільського міськвідділу міліції за фактом побиття журналістки й активістки Тетяни Чорновол відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), повідомляється на сайті ГУ МВС України в Київській області.

Як повідомили в міліції, працівники ДАІ в ніч 25 грудня близько 0:40 за 400 метрів від столиці на трасі Бориспіль-Київ виявили на обочині авто. Неподалік у кюветі вони побачили побиту жінку. Правоохоронці надали потерпілій першу медичну допомогу та викликали швидку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що потерпілою виявилася Тетяна Чорновіл. З її слів, вона на власному авто Chevrolet Aveo направлялася від Борисполя у напрямку Києва, коли помітила за собою стеження невідомих на джипі темного кольору. Водій підозрілого автомобіля почав її притискати до узбіччя. Коли вона зупинилася, кілька чоловіків, що її переслідували, розбили заднє скло її автомобіля. Далі вони  дівчину витягнули з авто і почали бити. Після чого її тіло скинули в кювет. Описати кривдників потерпіла не змогла.

У міліції зазначають, що в автомобілі Чорновол був знайдений відеореєстратор, однак родичі постраждалої не віддали його працівникам міліції для встановлення причини трагедії.

Слідство триває, працівники міліції встановлюють обставини події.

Міліція просить повідомити інформацію свідків цієї події.

Liked the article?
Help us be even more cool!